UPDATE: înscrierile în concurs s-au prelungit până pe 13 iunie, ora 20:00.

În cadrul Street Delivery (14-16 iunie), la standul Asociației Paspartu, o poveste bună primește Artskul-ul!

Un loc, un om, un obiect sau o clădire.

Cine sau ce este Bucureștiul pentru tine ?

Fie că ai luat telefonul, aparatul foto sau prăjitorul 3D, orice dispozitiv tehnologic contondent vizual care te ajută să ne trimiți până pe 11 iunie o filmare de maxim 5 minute despre Bucureștiul tău, îți dă șansa să pui mâna pe premiul pus la bătaie de Artskul și să îți vezi povestea proiectată la Street Delivery!

Așa că apăsați send spre contact[at]asociatiapaspartu.ro cât de repede pentru a vă păstra un loc cald în „Arca lui Artskul”!

Filmulețele înscrise în concurs vor fi proiectate în prima zi de Street Delivery, pe 14 iunie la standul Paspartu, iar câștigătorul va fi anunțat la sfârșitul zilei.

Ce este „Arca lui Artskul”? O escapadă a școlii Artskul din București (cartierul general) pe dealuri, în cătunul Muscel (Dambovița), 7-11 august. Aici migrăm an de an profesori și elevi în căutarea ierbii celei mai grase, mămăligii de aur, a unui colț liniștit pentru fiecare, dar și împreună. Muscel 2012 i-a avut gazde pe Luiza Zan și Matze, iar în 2013 profesorii sunt Rodion G.A. (tatăl new-wave-ului românesc), Matze (sampling), Florin Pianistul și Piti (drums).

Ce este Artskul? Școala de arte și meserii cu sediul în București, înființată în 2011, având ca profesori artiști vârf de lance în domeniile în care activează. Formula educațională este de învățare direct de la profesioniști, practicanți activi din arte ca: jazz, muzică electronică (sound design, sampling), literatură (proză și poezie), webdesign, manipulare imagine, jurnalism etc.

Dintre profesori amintim pe Luiza Zan (canto), Sebastian Burneci (trompetă), Iulian Tănase (curs de scris), Constantin Vica (filosofie practică), redacția Think Outside the Box și Casa Jurnalistului (Vlad Ursulean), Victor Popescu aka brazda lui novac (sound design), Matze (sampling), DJ Undoo (Scratch).

P.S.: Stai cu ochii pe noi pentru a vedea ce alte suprize ți-am pregătit la Street Delivery :).

Sursă main imagine: filmconnection.com

2 responses to “Paspartu te cheamă la concurs! Filmează-ne Bucureștiul tău până pe 11 iunie – Update deadline”

1. […] în cadrul Street Delivery (perioada 14-16 iunie), paspartanii v-au mai pregătit un concurs simpatic. Cum e Bucureștiul tău? Te-am mai întrebat, da, însă acum vrem să ne […]

2. […] –          Proiecţii de  filmuleţe participante în concursul Bucureştiul tău. […]