Update-ul UPDATE-ului, last call: Pentru că s-au alăturat concursului nostru și prietenii de la Editura Paideia, care vă dau cărți despre București, am ajuns la un compromis: vă mai lăsăm să ne trimiteți fotografii cu Bucureștiul vostru până în seara aceasta, 14 iunie, ora 18:00. Este păcat să rămânem noi cu aceste cărți frumoase :).
UPDATE: deadline-ul pentru acest concurs se prelungește cu o zi – 13 iunie.
Tot în cadrul Street Delivery (perioada 14-16 iunie), paspartanii v-au mai pregătit un concurs simpatic.
Cum e Bucureștiul tău? Te-am mai întrebat, da, însă acum vrem să ne arăți ce vezi dimineața când te trezești, cum dai tu ochii cu orașul. Noi te aducem mai aproape de capitală.
Și pentru că Bucureștiul ne inspiră, ne-am jucat puțin în versuri:

De ne-a arăți un București,

Cum îl vezi, cum îl dorești,

Paspartu îți dă în dar

Cărți să ai peste hotar.

Să ne placă ce faci tu și povestea cum ai spus,

C-ai și spațiu de expus!

Dă-ne o fotografie

Și-ți faci prieteni o mie.

Prietenii noștri de la Muzeul de Fotografie îți vor arăta orașul în diferite perioade și momente, duminică, 16 iunie, la standul Asociației Paspartu.

Dar cum arată orașul tău? Trimite o fotografie până pe 12 iunie, fotografii noștri le analizează și duminică, 16 iunie, afli dacă ai câștigat.

Dacă ai vedere bună de la geam, îți vezi opera expusă la cortul nostru și poate câștigi și un pachet de cărți de la Editura Nemira. Nu de joc, ci de citit. Ce zici, te bagi?

Fotografiile se primesc la contact[at]asociatiapaspartu.ro până pe 12 iunie. Subiectul e-mailului trebuie să fie: ”Pentru concursul de fotografie”. Le așteptăm cu mare nerăbdare!

Sursă main image: muzeuldefotografie.ro

2 responses to “Paspartu te provoacă să fotografiezi Bucureștiul tău – concurs în cadrul Street Delivery (UPDATE)”

1. […] – 20:00 – Concurs Bucureștiul de la fereastra ta – premii : cărți despre București şi alte oraşe  – expoziție – Cum arată […]

2. Magali says:

Si eu sunt romanca, merg la dotocr doar cand mor. :))Nu stiu cum este pe la altii, dar mie aproape fiecare vers mi-a adus aminte de cate o cunostinta. :))