Pasparty de sfârşit de an – Ediţia 2014

Afiş Pasparty 2014

Puține lucruri se întâmplă cu regularitate, an de an, săptămână de săptămână. Însă de petreceri, nu ne dezicem, și avem toate motivele să sărbătorim alături de voi anul 2014.

Cum v-am obișnuit de 4 ani încoace, știți deja că iarna, una din zilele dintre Crăciun și Revelion, înseamnă Pasparty. Și ca de fiecare dată vă așteptăm pe toți, membri noi și vechi ai Paspartu, susținători și colaboratori, artiști și prieteni, să ne întindem la povești, la dans și la mai multe beri până spre dimineață.

Vă invităm să vă povestim despre ce planuri avem cu Revista Arte & Meserii, să vă spunem câte ceva despre Redacția Arte & Meserii, addendum al revistei pe care ne-am bucurat să îl lansăm anul acesta, și despre cum am strâns peste 1660 de cărți și alte materiale multimedia pentru comunitatea din Victoria, în cadrul proiectului Carte peste carte.

Vă vom povesti mai multe și despre recrutarea pe care o facem, și cum așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem viitorii colegi la începutul anului viitor. Iată despre ce este vorba:

Așa că în acest an ne întâlnim duminică, 28 decembrie, în sala mare din Control. De la ora 22:30, cu un mix-uri asigurate de VRT, Daniel Enache și FONOTECQ.

Intrarea este liberă.
Bar special offer: 2 + 1 (Beer & Long drinks).