SHOW SOME LOVE – weekend iubăreț la teatru

Între 13 și 15 Februarie, În Culise ți-a pregătit un program special de entertainment de calitate pentru un weekend în care să-i oferi iubitei sau iubitului o ieșire altfel! Te invităm în noul sediu din Bd. Hristo Botev nr. 25 să petreci Ziua Îndrăgostiților într-un loc classy și artistic, care-ți va oferi o experiență memorabilă!

Începem de Vineri 13 Februarie – scăpăm de stres și facem haz de necaz. De la ora 19:00 se joacă CLINICA SINUCIGAȘILOR – un spectacol de drama comedy deosebit de amuzant și extrem de actual, care accentuează contrastul dintre o normalitate depresivă și frumusețea vieții, care oricum e prea scurtă! De la 21:30 distracția se prelungește cu un STAND UP COMEDY SHOW cu Maria – o prezență unică pe scena comediei românești, Mincu – actorul comediant, Florin – carismatic și amuzant, și invitatul special TOMA, românul care a câștigat concursul de stand up comedy King Kong, organizat de The Comedy Store în Londra.

Sâmbătă 14 Februarie este seara spectacolului erotic. De la ora 19:00 vă așteptăm la MONOLOAGELE VAGINULUI – un one woman show despre universul feminin, iar de la ora 21:30 comedia erotică SCRISORI CĂTRE RITA: THE SHOW te introduce în lumea incintantă din mintea unui bărbat pe care o să-l iubești și o să-l urăști în același timp.

Duminică, 15 Februarie, încheiem weekendul romantic cu o comedie subtilă, ca altădată. De la ora 19:00 vă așteptăm la un show complet, plin de umor fin, în care veți regăsi spiritul distracției de altădată – CA LA IUNION.

Pe Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) weekendul se anunță plin de iubire – veniți și voi să gustați din distracția oferită de show-urile live! Pentru rezervări sunați cu încredere la 0735 026 762 sau intrați pe http://inculise.ro/rezervari-online/